Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Milan minimalno slavio

Nogometaši Milana minimalnom pobjedom nad Sassuolom zatvorili su 2023. godinu i potvrdili treće mjesto na ljestvici Serie A.

Jedini pogodak na susretu odigranom na San Siru postigao je Christian Pulisic u 59. minuti. Nakon što su Rossoneri dugo pleli mrežu oko šesnaesterca Sassuola, Ismaël Bennacer je dao sjajnu loptu u prostor za 25-godišnjeg Amerikanca hrvatskih korijena, koji je provlači ispod Andree Consiglija za sedmi ovosezonski pogodak i 80. ukupno u seniorskoj karijeri. Martin Erlić je odigrao prvo poluvrijeme za goste, nakon čega ga je zamijenio Ruan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U popodnevnim susretima, Cagliari i Empoli odigrali su 0:0, a Udinese je s 3:0 pobijedio Bolognu, za koju je Nikola Moro odigrao 55 minuta. Bila je to tek druga ovosezonska pobjeda nogometaša kluba iz Udina, ali s 11 remija skupili su ukupno 17 bodova.

U drugom ranovečernjem terminu Salernitana je s 0:1 slavila na gostovanju kod Verone, a strijelac jedinog pogotka bio je Loum Tchaouna u 49. minuti. Jako dobru utakmicu za momčad Pippa Inzaghija odigrao je Domagoj Bradarić, ubilježivši 32 točna dodavanja uz 78% uspješnosti, dva točna od četiri upućena centaršuta te dvije od šest dugih lopti, dvije otklonjene opasnosti i jedno presijecanje. Unatoč pobjedi, Salernitana se i dalje nalazi na posljednjem mjestu ljestvice, ali sada samo dva boda zaostaje za zonom spasa.

Komentari

Povezano