Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Milan nakon šest poraza svladao Inter

Jedan od najvećih talijanskih dvoboja, Derby della Madonnina, odigran je večeras na stadionu Giuseppe Meazza, a u 240. međusobnom dvoboju Intera i Milana vidjeli smo 80. pobjedu potonjih.

Bila je to vrlo zanimljiva utakmica, u kojoj su večerašnji gosti, nogometaši Milana, imali više izraženijih prilika za pogodak i na kraju zasluženo slavili s 2:1. A sve je započelo remek-dijelom Christiana Pulisica iz 10. minute. Amerikanac hrvatskih korijena tada je ukrao jednu loptu na 30-ak metara od vrata Yanna Sommera, sjurio se u šesnaesterac pokraj četvorice nogometaša Intera te matirao švicarskog čuvara mreže za 1:0 Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter je do izjednačenja stigao u 29. minutikada je Lautaro Martínez na 20-ak metara navukao trojicu gostujućih nogometaša i podvalio loptu na lijevu stranu za Federica Dimarca, koji pogađa mrežu Rossonera za 1:1.

Nakon što su u 75. i 77. minuti stopostotne prilike promašili Tammy Abraham i Rafael Leão, navijači gostiju zasigurno su pomislili da će im se to obiti o glavu, ali sasvim naprotiv, u 89. minuti Matteo Gabbia pogađa glavom za 2:1 nakon centaršuta kojeg je iz slobodnog udarca uputio Tijjani Reijnders.

Bio je to i konačan rezultat susreta u kojem je Milan tako došao do prve pobjede nakon šest uzastopnih slavlja Nerazzura. Obje momčadi sada su se izjednačile na šestom mjestu ljestvice, sa po osam osvojenih bodova.

Komentari

Povezano