Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Milan preokretom do pobjede u Cagliariju

Kao i većina liga ovoga tjedna i Serie A ima utakmice preko tjedna. Danas je Milan gostovao kod Cagliarija, Empoli je dočekao Salernitanu, dok je Verona kod kuće igrala s Atalantom.

Nije dobro krenulo za Milan koji je u zaostatak pao u 29. minuti. Tada je Zito Luvumbo lijepim golom doveo domaćine u vodstvo. Nije Milan izgledao dobro na početku susreta i činilo se kako će ovo biti još jedno mučenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, onda su zaigrali puno bolje i već do poluvremena okrenuli rezultat. Prvo je Noah Okafor iskoristio pogrešku vratara Cagliarija Borisa Radunovića, dok je preokret kompletirao Fikayo Tomori nakon kornera.

Na početku drugog dijela Cagliari je pritisnuo Milan i imao nekoliko solidnih prilika za izjednačenje. Nakon što to nisu iskoristili, Milan je udvostručio vodstvo. Ruben Loftus-Cheek je primio loptu na više od 20 metara i fantastičnim udarcem zabio za 3:1.

Rezultat se do kraja nije mijenjao i Milan se bodovno izjednačio s gradskim rivalom Interom. Inter će od 20:45 igrati svoju utakmicu šestog kola protiv Sassuola.

U drugim utakmicama Atalanta je svladala Veronu 0:1 golom Teuna Koopmeinersa. Empoli je došao do prvih ovosezonskih bodova pobjedom nad Salernitanom.

Komentari

Povezano