Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Milan razbio Torino, Roma zakazala u Veroni

Odigrane su dvije večernje utakmice drugog kola talijanske Serie A u kojoj smo gledali u akciji Milan i Torino te Veronu i Romu.

Roma je gostovala kod Verone gdje je poražena s 2:1. Bila je to utakmica u kojoj je Jose Mourinho osjetio kako je to gubiti utakmicu u kojoj dominiraš posjedom i prilikama. Naime, Roma je imala 72% posjeda, 23 udarca, xG od 1.82, no zabili su tek jedan gol. Verona je pak izvela dva dobra kontranapada u prvom poluvremenu i iz oba su postigli po gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ondrej Duda je zabio za 1:0, a onda i asistirao Cyrilu Ngongeu za 2:0. U 56. minuti je Houssem Aouar smanjio na 2:1, a s tim rezultatom je utakmica i završena iako je Verona od 84. minute imala igrača manje zbog crvenog kartona Isaku Hienu.

Milan je pred svojim navijačima potpuno izdominirao Torino i upisao pobjedu od 4:1. Još jednom je sjajnu partiju pružio Christian Pulišić koji je zabio prvi gol na utakmici i to na asistenciju također novog igrača, Rubena Loftusa-Cheeka.

Torino je izjednačio u 36. minuti, no gol Perra Schuursa je stigao iz jedinog udarca u okvir Torina na čitavoj utakmici.

Milan je do kraja poluvremena otišao na 3:1, a zabili su Olivier Giroud s bijele točke te Theo Hernandez u sudačkoj nadoknadi. Giroud je dodao još jedan gol s bijele točke u 65. minuti, a s tih 4:1 je utakmica i zaključena. Milan je tako drugu utakmicu zaredom izgledao jako dobro te njihovi navijači mogu biti jako zadovoljni s onime što pokazuju njihove nove igračke akvizicije.

Komentari

Povezano