Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Milan rutinski dobio Romu

Treće kolo talijanske Serie A otvoreno je danas dvama utakmicama. Sassuolo je na domaćem terenu svladao Veronu, dok je u derbiju kola Milan u gostima svladao Romu

Sassuolo – Verona 3:1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predvođeni Domenico Berrardijem, Sassuolo je na domaćem terenu rutinski svladao Veronu. Za domaću momčad je cijelu utakmicu odigrao hrvatski reprezentativac Martin Erlić.

Domaćine je u vodstvo u 11. minuti doveo Andrea Pinamonti. Veronu je u igru vratio Cyril Ngonge nakon lijepe akcije.

Onda na scenu stupa Berrardi koji dovodi Sassuolo do pobjede. Prvo je zabio u 63. minuti, da bi deset minuta kasnije potvrdio prvu pobjedu Sassuola ove sezone.

Roma – Milan 1:2

U derbiju kola Milan je bio puno bolji od Rome te je u konačnici zasluženo slavio. U tome ih nije spriječio ni crveni karton Fikaya Tomorija u 61. minuti utakmice.

Nije moglo bolje krenuti za Milan koji je poveo već u devetoj minuti. Tada je Olivier Giroud sigurno realizirao kazneni udarac i postigao svoj četvrti pogodak u tri utakmice.

Rezultat se nije mijenjao do kraja poluvremena, unatoč nekoliko dobrih prilika Milana. Gosti su do udvostručenja vodstva ipak stigli u 48. minuti.

Davide Calabria je ubacio u sredinu gdje se pronašao Raphael Leao koji se fantastično snalazi i pogađa za 2:0 Milana. U 61. minuti Milan je ostao s igračem manje nakon što je Tomori dobio drugi žuti karton.

Nije crveni karton promijenio puno toga na terenu. Roma je imala nešto više posjeda, ali to nisu znali kapitalizirati sve do 93. minute.

Tada je Leonardo Spinazzola fantastičnim udarcem iz daljine vratio nadu Romi. Ipak, za više od toga nije bilo vremena i ostalo je 1:2 za Milan. Milanisti su tako nastavili sa savršenim ulaskom u sezonu.

Komentari

Povezano