Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Milan s Giroudom na golu do prvog mjesta Serie A

Nakon što je Inter u ranijem subotnjem terminu kiksao kod kuće protiv Bologne, preostala dva favorita slavila su u svojim susretima 8. kola Serie A.

U 158. Derby della Mole susretu u Serie A, Juventus je s 2:0 pobijedio Torino našeg trenera Ivana Jurića i stigao do 77. slavlja u istima. Juventus je poveo početkom drugog poluvremena, kada u gužvi nakon kornera najbolje snašao Federico Gatti te iz drugog pokušaja gurnu loptu u mrežu Torina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to njegov prvi pogodak u 24. nastupu u Serie A. I do drugog pogotka Stara Dama je došla nakon ubačaja iz kuta s desne strane, kada ne na ubačaj Filipa Kostića u 82. minuti najbolje skočio Arkadiusz Milik te postavio konačnih 2:0. Nikola Vlašić bio je ponajbolji igrač Torina te je u igri proveo čitav susret.

U susretu kojeg su oba protivnika završila s igračem manje, Milan je slavio kod Genoe s 1:0. Sve važno na susretu zbilo se u samoj završnici. Rossoneri su do tri boda vrijednog pogotka stigli u 87. minuti, kada je Christian Pulisic na desetak metara primio jedan ubačaj, lijepo se okrenuo te ljevicom pogodio mrežu domaćina.

U devetoj minuti sučeva dodatka Milan je ostao s igračem manje, kada je Mike Maignan koljenom u glavu izvan svog šesnaesterca udario Caleba Ekubana. Na vrata gostiju potom je stao Olivier Giroud, te je svoju mrežu sačuvao čistom, a pet minuta potom i Genoa je ostala s igračem manje nakon što je drugi žuti karton dobio Josep Martínez. Nadodajmo još da je kapetan domaćina Milan Badelj zbog ozljede bio izvan sastava za ovu utakmicu.

Ovim trobodom Milan je ostao sam na vrhu ljestvice s 21 osvojenim bodom, dva više od Intera te četiri od Juventusa.

Komentari

Povezano