Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Milan se pojačava Japancem iz Frankfurta, Frankfurt dovodi najskupljeg igrača švedske lige u povijesti

Kako se kraju privode, ili su se već privele, vodeće europske nogometne lige i preostalo nam je još uglavnom odigrati finala europskih natjecanja, tako se i ponovno zahuktavaju priče i glasine o dolascima i odlascima igrača i trenera, a sportski direktori i uprave zasukavaju rukave i kreću sa svojim dijelom posla i slaganjem kadrovskih križaljki za sljedeću sezonu.

Razvoj događaja na tržištu igrača svakoga dana možete pratiti na Ofenzivi. Od zanimljivih transfera danas izdvajamo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hugo Larsson, švedski veznjak rođen 2004. godine trebao bi za 11,5 miljuna € iz Malmöa preći u Eintracht Frankfurt i postati najskuplji transfer u povijesti švedske lige.

Branco van den Boomen je kao slobodan igrač prešao iz Toulousea u Ajax. U Toulouseu je oduševljavao svojim igrama kako prošle godine u Ligue 2, tako i ove u prvoj ligi. Po brojnim dodavačkim parametrima je bio među najboljim igračima lige i ne čudi da je upravo Ajax uhvatio takvog majstora veznog reda.

Daichi Kamada bi prema svemu sudeći trebao postati novi igrač Milana. Kamada je kao slobodan igrač navodno imao ponude i Atletico Madrida i Borussije Dortmund, međutim izgledno je da će potpisati ugovor s Milanom. Kamada je imao jako solidnu sezonu u Frankfurtu gdje je ove sezone zabio 9 golova i upisao 6 asistencija.

Mark Flekken postaje novi golman Brentforda. Iako nisu još ostali bez svog prvog vratara, sasvim je jasno da će David Raya ovog ljeta otići u neki drugi, renomeom veći klub. Iz Brentforda su reagirali odmah te su za 13 milijuna doveli golmana Freiburga.

Lijevi bek Gladbacha, Ramy Bensebaini, je potpisao ugovor s Borussijom Dortmund. Dortmund se priprema za život bez Raphaela Guerreira koji će iz kluba otići kao slobodan igrač, a rješenje su našli upravo u još jednom slobodnom igraču. S obzirom na njegove ofenzivne sklonosti, Bensebaini bi se trebao lako uklopiti u sustav kluba iz Dortmunda.

U medije je plasirano i nekoliko neprovjerenih informacija, a one su sljedeće: Roberto Firmino navodno pregovara s Real Madridom; Chelsea se raspituje za usluge Manuela Ugartea; Joao Cancelo se vraća iz Bayerna u City, no s City ga namjerava prodati; Liverpool je pronašao kupca za Fabia Carvalha.

Komentari

Povezano