Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Milan sigurno do pobjede nad Monzom

Nedjeljni program talijanske Serie A započeo je na San Siru gdje je Milan ugostio Monzu. Milan je u srijedu pobjedom nad Newcastleom osigurao treće mjesto u skupini smrti Lige prvaka i nastavak natjecanja u Europskoj ligi. Sada su tražili i pobjedu u prvenstvu kojom bi uhvatili priključak s vrhom. U tome su i uspjeli te su rutinski slavili 3:0.

Nije moglo bolje krenuti za Milan koji je poveo već u trećoj minuti. Tijjani Reijnders je primio loptu na 20-ak metara od gola, sjajno prošao kroz obranu Monze i pogodio kroz noge vratara Michelea Di Gregorija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 24. minuti Tommaso Pobega je legao na travnjak i nije mogao nastaviti s igrom. Umjesto njega za Milan je debitirao Jan-Carlo Simić. Riječ je o mladoj nadi srpskog porijekla koji nastupa za mlade reprezentacije Srbije i mladu ekipu Milana. Sada je dočekao svoj debitantski nastup za prvu ekipu.

Svoj debi Simić je na najbolji mogući način obilježio u 41. minuti. Rafael Leão je napravio većinu posla i vratio loptu u sredinu gdje se našao mladi Srbin koji je zakucao loptu u mrežu za 2:0.

Milan je nastavio dominirati u drugom dijelu, ali je na vratima Monze briljirao Di Gregorio koji je spriječio veći poraz svoje momčadi. Ipak, ni on nije mogao ništa kada je Noah Okafor u 76. minuti dovršio prekrasnu akciju Milana i zabio treći pogodak.

Ovom pobjedom Milan je došao na pet bodova od Juventusa i šest bodova od Intera. S druge strane, Monza je ostala na 11. mjestu te će bodove tražiti u preostalim utakmicama.

Komentari

Povezano