Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Milan u drugom dijelu slomio Lazio

Nakon pobjede Napolija ranije danas, derbi dana u talijanskoj Serie A odigrali su Milan i Lazio. Milan je tražio pobjedu kojom bi, barem privremeno zasjeli na vrh tablice, dok je Lazio pokušavao doći do bodova kojima bi ispravili loš start sezone. Na kraju je Milan s 2:0 bio uspješniji od gostiju iz Rima.

Prvih pola sata prošlo je bez pravih prilika. Nijedna ekipa nije uspjela uspostaviti dominaciju u posjedu te je bilo jako puno grešaka s obje strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveću priliku za vodstvo propustio je Tijjani Reijnders pred sami kraj poluvremena. Nizozemac je tada iz neposredne blizine umjesto u gol, loptu poslao u stativu.

Lazio je pao u drugom dijelu što je automatski značilo veći pritisak Milana. To se isplatilo u 60. minuti kada je Christian Pulišić sjajno pogodio iz voleja nakon asistencije Rafaela Leãa. Bio je na toj lopti Ivan Provedel, ali ju nije uspio zaustaviti.

Imao je Milan priliku za udvostručiti vodstvo u 76. minuti. Pucao je Pulišić iz gotovo identične sitaucije, ali je ovoga puta obranio Provedel. Pulišić je izašao iz igre pet minuta kasnije uz ogromne ovacije San Sira.

Pitanje pobjednika riješeno je u 88. minuti. Leão je ponovno napravio većinu posla; riješio se svog čuvara i poslao loptu u sredinu gdje Noah Okafor posprema loptu u gol i zabija drugo kolo u nizu.

Lazio je u četvrtoj minuti uspio smanjiti rezultat. Pedro je fantastično pogodio suprotne rašlje s ruba kaznenog prostora. Ipak, gol nije vrijedio zbog zaleđa Immobilea u začetku akcije.

Uspio je Milan tako doći do važne pobjede kojom je zasjeo na vrh tablice. Inter svoju utakmicu sa Salernitanom igra u 20:45 te pobjedom mogu ponovno preuzeti taj vrh. Što se Lazia tiče, oni su nastavili jako loš ulazak u sezonu.

Komentari

Povezano