Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Milan u remiju protiv Leccea prosuo dva gola prednosti

Subotnji program Serie A su otvorili Lecce i Milan koji su odigrali neriješenih 2:2, unatoč tome što su gosti imali prednost od dva gola razlike na poluvremenu.

Već nakon deset minuta igre teren je zbog ozljede morao napustiti Rafael Leão, te je to bilo jedino vrijedno isticanja u prvih 20-ak minuta ovog susreta. Ipak, Milan je u posljednjih 20 minuta zagospodario terenom te su bolju igru okrunili dvama pogocima. Najprije je u 28. minuti zabio Olivier Giroud, da bi zatim u 35. minuti Tijjani Reijnders povisio na 2:0. Sve je upućivalo na to kako će Milan rutinski uknjižiti nova tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, uslijedio je raspad sistema kod Milana u drugom poluvremenu. Lecce je u rasponu od četiri minute vratio stvari na početak. U 66. minuti je Nicola Sansone smanjio rezultat, a u 70. minuti je Lecce pogotkom Lamecka Bande izjednačio na 2:2.

U nevjerojatnoj utakmici je u 94. minuti Giroud dobio dva brza žuta kartona zbog prigovora, a samo koji trenutak kasnije je dugu loptu sjajno primio Roberto Piccoli nakon čega je zabio gol s nekih 25 metara za delirij na tribinama. Međutim, nakon VAR intervencije gol je bio poništen zbog prekršaja Piccolija na Malicku Thiawu. Stoga rezultat je ipak ostao 2:2.

Milan je tako svoj niz bez pobjede u prvenstvu produžio na četiri utakmice, dok je Lecce, za koje je Marin Pongračić odigrao čitav susret, na nizu od sedam takvih utakmica.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano