Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Milanski Inter dovodi vratara Genoe

Premda je “jedinica” talijanskog prvaka Intera sigurna u rukama Švicarca Yanna Sommera, iz kluba već dulje vremena traže i mlađeg golmana koji bi bio druga opcija, a potencijalno kroz nekoliko godina i preuzeo primat između vratnica. Naime, Sommeru je na leđima 35 godina pa iz kluba razmišljaju o budućnosti.

Spominjao se tako ovog proljeća i interes za tada Lokomotivinog vratara Nikolu Čavlinu. Jedan od Interovih skauta te i sam bivša vratarska legenda Samir Handanovič prisustvao je utakmici Lokomotive i Rijeke gdje se osobno uvjerio u kvalitete mladog Hrvata. Ipak, Čavlina je preko Dinama završio u Osijeku, a Inter se okrenuo “bližim” metama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je danas u javnost stigla informacija kako se na liječničkom pregledu u klubu nalazi španjolski vratar, 26-godišnji Josep Martínez, koji je posljednje dvije sezone čuvao vrata Genoe. Ligurijski klub u kasu bi trebao inkasirati 13,5 milijuna eura, uz potencijalnih 1,5 milijuna eura bonusa.

Zanimljivo je i kako su Sommer i Martínez nešto drukčiji profili golmana. Dok se Sommer ističe zaustavljanem udaraca i točnošću dodavanja, Martínez je puno aktivniji po pitanju izlazaka s crte, skokova i defanzivnih akcija.

Komentari

Povezano