Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mile Škorić: Osijek je uvijek opcija

Mile Škorić je u ožujku ove godine napustio Osijek te potpisao za Cangzhou Mighty Lionse u Kini. Bivši kapetan Osijeka je u CFA Super Ligi odigrao 21 utakmicu te je sada slobodan igrač zato što mu klub nije redovito isplaćivao plaću.

U intervju za Germanijak, Škorić je komentirao odlazak iz Kine: “Slobodan sam igrač. Iskoristio sam svoje pravo što nisam dobio plaću i raskinuo sam ugovor. Imam nekih upita iz Kine, javio mi se i moj dosadašnji klub da se vratim i da ćemo sve riješiti ali za sada ću pričekati malo. Svjestan sam da sam u godinama kada treba mudro birati taj zadnji ugovor u karijeri i sigurno neću žuriti nigdje.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također je prokomentirao mogući povratak u Osijek: “Iskreno, jučer su mi se počeli javljati navijači. Nitko nije znao da sam slobodan. Iz kluba me nitko nije zvao. Osijek je uvijek opcija. To je moj klub i moj grad koji uvijek ima poseban status u odnosu na sve druge. No, ne bih sada išao dalje od toga jer zaista nisam imao nikakav kontakt osim s navijačima koji su mi se javili i zvali me da se vratim nakon što je tekst izašao na portalu!

Osijeku bi sigurno dobro došao povratak Škorića. Naime, u prvih devet kola SuperSport HNL-a, Osijek je primio čak 17 golova.

Komentari

Povezano