Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mili Poljičak poražen u drugom kolu Challengera u Francuskoj

Nije se Mili Poljičak uspio probiti u četvrtifinale Challengera u Roanneu iako je u meču protiv Davida Jorde Sanchisa bio favorit. Nakon osvojenog prvog seta Španjolac ga je preokrenuo te je slavio s 2-1 u setovima.

Meč je počeo s problemima na početno udarcu kod obojice tenisača. Poljičak je u prvom gemu spasio četiri break prilike dok je Španjolac na svom servisu u svom prvom gemu spasio tri. Break lopte je Sanchis morao spašavati i kod 1:2; tada ih je također spasio tri. No, kod vodstva Poljička od 3:2, Splićanin je stigao do breaka. Nakon toga je sigurno zaključio set sa 6:3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost po Poljička, tu je sve stalo. Sanchis mu je u drugom setu oduzeo servis kod vodstva 4:3, a u trećem mu je početni udarac oduzeo na otvaranju. Tako je Poljičak upisao poraz 6:3, 3:6, 4:6 za svoj kraj na Challengeru u Francuskoj.

Poljičku sada slijedi još jedan Challenger turnir, ovaj put na Sardiniji, u Olbiji. Postoji mogućnost da Splićanin odluči zaigrati i kvalifkacije za ATP 250 turnir u Stockholmu gdje je trenutno osma alternativa.

Komentari

Povezano