Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mili Poljičak preko prošlogodišnjeg pobjednika Umaga do polufinala Maribora

Mili Poljičak ovoga tjedna nastupa na ITF 25k turniru u Mariboru. Tamo je u četvrtfinalu za protivnika imao bivšeg TOP 100 igrača te prošlogodišnjeg pobjednika Umaga u turniru parova, Blaža Rolu. Iskusnog Slovenca svladao je s 2-0 u setovima te je tako izborio nastup među četiri najbolja tenisača u Sloveniji.

Nije krenulo dobro za Poljička. Izgubio je gem na svom početnom udarcu pri zaostatku 1:2. Rola je taj break prednosti čuvao do 5:2, ali tada Poljičak kreće u seriju gemova. Od 2:5 stigao je do 7:5 te je prva dionica igre pripala Splićaninu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom je Poljičak bio taj koji prvi dolazi do breaka. Kod 1:1 je oduzeo servis Slovencu te je break prednosti sigurno čuvao do servisa za meč. Na servisu za meč Rola dolazi do tri vezane break prilike, no Poljičak zadržava mirnoću i osvaja pet poena u nizu za pobjedu 7:5, 6:4.

Splićanina ni u polufinalu ne čeka lagan posao. Igrat će protiv Matheusa Pucinellija de Almeide, 314. na svijetu. Brazilac je već u Mariboru upisao pobjedu protiv jednog hrvatskog predstavnika, Nikole Bašića.

Komentari

Povezano