Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mili Poljičak prošao u drugo kolo Monastira

Kao i svakog tjedna, i u ovom se igra ITF turnir u Monastiru. Tamo je jedini naš predstavnik Mili Poljičak, a mladi Splićanin je u srijedu bio uspješan u prvom kolu. Svladao je Kanađanina Jadena Weekesa s 2-0 u setovima.

U prvom setu vidjeli smo velik broj breakova, a uspješniji je bio Poljičak. U prva tri gema vidjeli smo tri breaka, a dva je napravio Splićanin. Tada je osvojio i iduća dva gema za vodstvo 4:1 nakon čega ponovno gubi servis, ali i radi novi break Kanađaninu za 5:2. Servis za set ne koristi, ali ga svejedno osvaja svojim petim breakom za 6:3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj dionici igre vidjeli smo “samo” tri breaka. Poljičak je otvorio set oduzimanjem servisa koje nije potvrdio te se do 5:5 igralo uz sigurne gemove na svojim početnim udarcima. Tada Splićanin spašava dvije break prilike i osvaja gem za 6:5. Već u idućem gemu radi svoj sedmi break u meču kojim je došao do pobjede 6:3, 7:5.

Poljička u drugom kolu čeka ogled s pobjednikom meča između Natana Rodriguesa i Tiaga Boschmansa. Prošlog tjedna, Splićanin je zapeo na drugoj prepreci, a ovaj put se nada kako bi mogao doći do svojeg drugog ITF naslova koji je došao baš u tuniškom Monastiru.

Komentari

Povezano