Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mili Poljičak prošao u drugo kolo Splita

Hrvatska je u utorak na ITF turniru u Splitu na rasporedu imala dva predstavnika. Prvi na redu od dva splitska predstavnika bio je Mili Poljičak. On je igrao protiv Marca Micelija, 982. tenisača na svijetu. Poljičak je talijanskog predstavnika ispratio kući s 2-0 u setovima.

Poljičak je superiornost pokazao već na startu meča. Miceliju je kod 1:0 oduzeo servis te je brzo odjurio na 3:0. Talijanu je break napravio i kod 5:2 te je sa 6:2 osvojio prvi set. Na početku drugog seta Splićanin je Miceliju još jednom oduzeo servis te je kao i u prvom setu odjurio na 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Došao je Poljičak i do sedmog uzastopnog gema prije nego što je Miceli uspio smanjiti na 5:1. Servis za meč je 19-godišnji Hrvat odradio bez većih problema te je sa 6:2 6:1 izborio nastup u drugom kolu.

Poljičak u drugom kolu čeka pobjednika meča između Michala Vrbenskyja (1) i Gergelya Madarasza. Nakon Poljička na teren će izaći 16-godišnji Duje Markovina koji svoj meč igra protiv Austrijanca Sebastiana Sorgera. U srijedu će Hrvatska imati još šest predstavnika na splitskim terenima te će jedan od njih sigurno izboriti drugo kolo s obzirom na to da Duje Kekez i Matej Dodig igraju međusobno.

Komentari

Povezano