Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mili Poljičak u meču s Ajdukovićem doživio tešku ozljedu

Ljubitelji tenisa u Hrvatskoj radovali su se hrvatskom okršaju u prvom kolu Challengera u Olbiji, no nakon tridesetak minuta igre meč je okončan na ružan način. Mili Poljičak je grubo uganuo gležanj te je morao predati meč Duji Ajdukoviću koji je tako izborio plasman u drugo kolo.

Poljičak je u meč krenuo odlično te je nakon sačuvanog svog početnog udarca stigao i do break lopte na Ajdukovićevom servisu. Nju je iskusniji Splićanin spasio s odličnim drugim servisom, a zatim je i osvojio gem. Već u idućem gemu Ajduković je stigao do breaka koji kasnije i potvrđuje uz spašene dvije break prilike. Zatim Poljičak smanjuje na 2:3 te dolazimo do posljednja dva poena u meču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ajduković je poveo s 15-0 te se tada razvija poen u kojem na desnom dijelu terena Poljičak pada uz bolni krik. Nakon toga mu je Ajduković pomogao da se vrati do svoje klupe, no nakon ukazivanja pomoći bilo je jasno kako Poljičak neće nastaviti meč. Splićanin se kasnije žalio na kvalitetu terenu i glavnom sucu te supervisoru.

Ajdukovića sada čeka meč drugog kola gdje će igrati protiv pobjednika meča između Dalibora Svrcine i Federica Arnaboldija. Za Poljička se nadamo kako ipak nije riječ o težoj ozljedi gležnja te da ćemo ga ubrzo ponovno vidjeti na teniskim terenima.

Komentari

Povezano