Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mili Poljičak ušao u četvrtfinale Monastira

Mili Poljičak se u četvrtak plasirao u četvrtfinale ITF turnira u tuniškom Monastiru. S 2-0 u setovima pobijedio je Natana Rodriguesa te je ovaj tjedan otišao korak dalje nego prošli kada je zaustavljen u drugom kolu istog turnira.

Otvorio je Splićanin meč s breakom, ali na servisu nije bio učinkovit te je Rodrigues do povratka u set došao kod rezultata 3:1. Poljičak kod 4:3 ponovno radi break, no ne koristi servis za set. Ipak, na servisu za ostanak u setu Rodrigues je pokleknuo te je dopustio Poljičku dvije set lopte. Splićanin je iskoristio drugu za osvajanje seta sa 6:4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Druga dionica igre za Poljička je krenula burno. Morao je spašavati četiri break prilike u prvom gemu seta, a kada je to uspio, u idućem gemu je oduzeo servis Brazilcu. Do kraja seta spasio je još jednu break loptu, a Rodriguesu je još jednom oduzeo servis, ovaj put kod vodstva 5:2 čime je ostvario pobjedu rezultatom 6:4, 6:2.

U četvrtfinalu Poljička čeka ogled s meksičkim kvalifikantom Alanom Magadanom koji je u drugom kolu svladao talentiranog Britanca Patricka Bradyja s 2-0 u setovima.

Komentari

Povezano