Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mindaugas Nikoličius više nije sportski direktor Hajduka

Hajduk je danas i službeno potvrdilo ono što je bilo izvjesno prije nekoliko tjedana, kad su bez svojih pozicija redom ostajali trener i predsjednik kluba. Iako se špekuliralo o tome kako bi Litvanac Mindaugas Nikoličius mogao ipak ostati na poziciji sportskog direktora, do toga evidentno neće doći, a njegovo će mjesto preuzeti bivši igrač Nikola Kalinić.

Hajduk se od Litvanca koji je na Poljud stigao u siječnju 2021. godine, nakon što je nekoliko sezona radio izvrstan posao u Gorici, oprostio službenom objavom, navodeći kako je klub u njegovom mandatu doveo velik broj zvučnih pojačanja, poput Lovre Kalinića, Marka Livaje, Danijela Subašića, Filipa Krovinovića, Jana Mlakara, Darija Melnjaka, Nikole Kalinića, Ivana Perišića, Filipa Uremovića, Josipa Brekala, te je promoviran niz mladih igrača u seniorsku momčad poput Stipe Biuka, Marina Ljubičića, Luke Vuškovića, Borne Buljana, Karla Sentića, Dominika Prpića, Šimuna Hrgovića, Rokasa Pukštasa, Nike Sigura i brojnih drugih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk je s Nikoličiusom kao sportskim direktorom osvojio dva Hrvatska nogometna kupa, jednom završio četvrtoplasirani, dva puta završio kao drugoplasirani i jednom kao trećeplasirani.

Nikoličius se od Hajduka oprostio sljedećim riječima:

S obzirom na to da nakon tri i pol godine prestajem obnašati funkciju sportskog direktora HNK Hajduk, ovim putem želim se zahvaliti Upravi kluba, svim zaposlenicima kluba, svim trenerima i igračima, a posebno Torcidi kao i cijeloj Hajdučkoj navijačkoj zajednici na podršci koju su mi pružali tijekom cijelog mog mandata. Bila mi je velika čast biti dio ovog Kluba i što sam zajedno sa svojim suradnicima u sportskom segmentu uspio vratiti Hajduk tamo gdje i pripada, u vrh hrvatskog nogometa i ponovno među osvajače trofeja. Od srca želim Hajduku u budućnosti da postigne još veće i bolje sportske rezultate i uspjehe. Hajduk je dobio posebno mjesto u mom srcu i trajno ću ostati vezan za klub i vjeran navijač Hajduka gdje god bio. Hajduk živi vječno.

Komentari

Povezano