Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Minimalan poraz Zrinjskog u Austriji

U playoffu Europske lige mostarski Zrinjski stigao je u goste LASK Linzu, znajući kako je već uspješno postao prvi BiH klub koji će zaigrati u jednoj od skupina europskih natjecanja.

Podsjećamo, čak i u slučaju ispadanja od LASK-a, Zrinjski ima zagarantirane skupine Konferencijske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Austriju su Plemići stigli ohrabreni pobjedom protiv GOŠK-a iz Gabele za vikend te sa željom da pozitivnim rezultatom dočekaju uzvrat u Mostaru.

Ipak, susret je za njih krenuo sve samo ne pozitivno. Domaćini su furiozno ušli u susret i već u 4. minuti poveli, da bi u 12. minuti poduplali rezultat. Krivac za oba pogotka bio je sjajni domaći broj 10 Robert Žulj, inače Gradišćanski Hrvat koji je prošao kroz mlađe rangove LASK-a, a nakon toga karijeru gradio u Red Bull Salzburgu, Greuther Fürthu, Hoffenheimu, Union Berlinu, Bochumu, Ittihad Kalbi, da bi se prošle sezone vratio u LASK.

Bolji je tokom prvog poluvremena bio sastav Thomasa Sagedera, uz pogođenu vratnicu Ćužea u 38. minuti, a Zrinjski se zapravo probudio tek u drugom poluvremenu.

Krenuli su BiH prvaci tada parirati domaćinima, a zaslužena je nagrada stigla u 71. minuti kad je višegodišnji najbolji strijelac kluba Nemanja Bilbija postigao gol za smanjenje vodstva i minimalni poraz koji budi nadu uoči uzvrata Pod Bijelim brijegom.

Komentari

Povezano