Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Minimalne pobjede Alavesa i Betisa

Nakon dvije poslijepodnevne utakmice u kojima su dva Reala, Sociedad i Madrid bili bolji od svojih protivnika Granade i Getafea, La Liga nam je ponudila još dva susreta.

U prvom, od 18:30h, Deportivo Alavés je s 1:0 bio bolji od Valencije. Susret je počeo dramatično, a već u 5. minuti Alavés je dobio priliku povesti iz kaznenog udarca, nakon prekratke povratne lopte Mamardashviliju koji je srušio napadača Alavésa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, vratar Valencije Mamardashvili iskupio se i obranio kazneni udarac ne jednom, već dva puta. Prvi se kazneni udarac ponavljao zbog njegovog preranog izlaska.

Drugi kazneni udarac izveo je isti igrač, Kike Garcia, no Mamardashvili je opet isti pročitao i ostavio svoju mrežu netaknutom.

Na njegovu i žalost ekipe, slavlje zbog dvostruke obrane je kratko trajalo, jer već u 6. minuti Cenz Ozkacar, branič Valencije, u klizećem startu skreće loptu u gol za konačnih 1:0. Valencia je do kraja utakmice stiskala obruč oko mreže vratara domaćih Antonia Sivere, no nije ga uspjela savladati te su Baski upisali važnu pobjedu, drugu ovosezonsku te se na tablici izjednačio s Valencijom.

U drugoj večerašnjoj utakmici snage su odmjerili Real Betis i Rayo Vallecano. Domaći su u susret ušli nakon poraza od Athletic Bilbaa u prošlom kolu, a gosti nakon najgoreg domaćeg poraza u povijesti kluba, 7:0 od Atletico Madrida. Na kraju su domaćini odnijeli pobjedu pogotkom Wiliana Joséa u 53. minuti.

Komentari

Povezano