Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Miran Maričić i Petar Gorša bez finala trostava

Nakon što je osvojio brončanu medalju u pucanju iz zračne puške s deset metara, Mirana Maričića su čekale kvalifikacije u trostavu. Zajedno s njim, mjesto u finalu tražio je i Petar Gorša. Hrvatski strijelci nisu uspjeli izboriti još jedan nastup u finalu.

Nakon pucanja iz klečećeg položaja, Goršaj je bio na 24. mjestu, a Maričić na 31. S obzirom na to da mjesto u finalu izbori osam najboljih strijelaca, Hrvati su se morali znatno popraviti tijekom ležećeg i stojećeg položaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije se puno toga promijenilo nakon ležećeg položaja. Gorša je bio na 26. mjestu, dok je Maričić ostao tik iza njega na 27. mjestu. Postalo je jasno da hrvatske strijelce gotovo sigurno nećemo gledati u finalu. Tako je i bilo nakon stajaćeg položaja. Miran Maričić završio je na 27. mjestu, a Petar Gorša na 31.

Finale je izborilo ovih osam natjecatelja: Ovih je osam natjecatelja izborilo finale u trostavu: Yukun Liu (Kina), Jon-Hermann Hegg (Norveška), Serhiy Kulish (Ukrajina), Lucas Bernard Denis Kryzs (Francuska), Lazar Kovačević (Srbija), Tomasz Bartnik (Poljska), Swapnil Kusale (Indija), Jiri Privratsky (Češka)

Komentari

Povezano