Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mirko Marić postigao prvijenac u Serie A

Nedjeljni program talijanske Serie A otvorili su Cagliari i Monza. Domaćini su tražili pobjedu kojom bi se odvojili od borbe za ostanak, dok su gosti tražili tri boda za priključak mjestima koja vode u Europu. Na kraju je završilo 1:1, a gol vrijedan boda za Monzu postigao je bivši napadač Osijeka Mirko Marić.

Cagliari je puno bolje ušao u utakmicu što su naplatili u desetoj minuti. Tada je Alberto Dossena bio prvi na odbijancu u kaznenom prostoru te nije imao težak posao poslati loptu u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dominacija domaćih se nastavila sve do kraja prvog dijela, no nisu uspjeli povećati vodstvo. S 1:0 na poluvremenu su definitivno zadovoljniji bili gosti.

Monza je digla razinu igre u nastavku te su oni preuzeli inicijativu. Do izjednačenja su stigli u 61. minuti kada se nakon kornera Georgiosa Kyriakopoulosa najbolje snašao Marić. Nekoć najboljem strijelcu HNL-a, ovo je prvi gol u Serie A.

Do kraja utakmice nije bilo uzbuđenja i ostalo je 1:1. Rezultatom kojim niti jedna ekipa neće biti pretjerano zadovoljna. U idućem kolu Monza dočekuje Juventus, dok će Cagliari u goste Laziju.

Komentari

Povezano