Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mišić: “Mi smo jedan mali klub kojem mogu ovo napraviti”

Zagrebački Dinamo je večeras na Maksimiru remizirao s Monacom u utakmici drugog kola Lige prvaka. Iako su hrvatski prvaci vodili s 2:0 poslije 70 minuta igre, konačni rezultat je bio 2:2. Za Dinamo su zabijali Petar Sučić i Martin Baturina, dok su za goste poentirali Mohammed Salisu i Denis Zakaria s bijele točke.

Nakon dvoboja je pred kamere HRT-a stao Josip Mišić koji je odigrao svih 90 minuta u veznom redu Dinama tijekom kojih je presjekao dvije lopte, oduzeo tri, osvojio 5/6 duela na tlu, dok je precizno poslao 6/7 dugih lopti. Evo kako je on vidio večerašnji susret.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odigrali smo odličnu utakmicu, radili smo sve što smo se dogovorili. Poveli smo 2:0 i nažalost nije nam bilo dovoljno. Na Petkoviću nije bio penal, a na njihovom igraču jest. Mi smo jedan mali klub kojem mogu ovo napraviti. Taktički smo bili odlični, nisu nam praktički ništa stvorili.

Vjeruje kako će pobjede doći ako nastave ovako.

Imali smo velik rezultatski pad. Pokazali smo prošlo kolo i danas da možemo. Moramo igrati kao danas i mislim da će pobjede doći. Trener želi karakternu ekipu koja igra jednostavno. Kvalitetu znamo da imamo i rezultati će doći. Salzburg na m je sljedeći, nije dobro krenuo u sezonu, kao ni mi. Moramo im pokušati uzeti tri boda.

Komentari

Povezano