Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mišić: “Ovo je stvarno bilo previše, trebali smo biti pametniji”

Dinamo je u prvom kolu Lige prvaka doživio najteži poraz u povijesti kluba, izgubivši na gostovanju u Münchenu kod moćnog Bayerna s visokih 9:2. Ovim porazom Dinamo je postao prvi klub u povijesti Lige prvaka koji je na jednoj utakmici primio čak devet pogodaka, što će zasigurno ostati u sjećanju ljubitelja nogometa. Bayern je već do poluvremena kontrolirao utakmicu s prednošću od 3:0, pokazujući svoju snagu.

Ipak, Dinamo je početkom drugog poluvremena uspio iznenaditi domaćine i u samo nekoliko minuta postići dva brza gola, smanjivši rezultat na 3:2 u 50. minuti. No, taj optimizam kratko je trajao jer su se Bavarci, vidno motivirani, vrlo brzo vratili u punu ofenzivu završivši utakmicu s uvjerljivih 9:2. Dvoboj je za Arena Sport komentirao Josip Mišić, veznjak Dinama, koji je s terena svjedočio ovoj teškoj večeri za svoju momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žao mi je navijača koji su došli u velikom broju. Ovo je stvarno bilo previše. Vidi se da su oni dimenzija više, ali mi smo bili preloši. Odlično smo krenuli u drugo poluvrijeme. Bili smo u nekoj euforiji. Trebali smo biti pametniji i stati u defenzivni blok i izdržati desetak minuta. Na kraju su skoro svaki napad zabili, ušetali bi nam se u gol. Nadam se da ćemo u Koprivnici skupiti glave i pobijediti.

Josip Mišić

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano