Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mišolić i Cobolli kompletirali glavni ždrijeb Umaga

Mečevima između Filipa Mišolića i Damira Džumhura te Flavija Cobollija i Zdeneka Kolara kompletiran je kvalifikacijski dio Plava Laguna Croatia Opena u Umagu.

Zbog nešto duljeg meča Facunda Bagnisa i Timofeyja Skatova, prvi su na teren izašli Filip Mišolić i Damir Džumhur. Nakon što je jučer u dva seta izbacio legendu Umaga Pabla Cuevasa, Mišolić je isto danas napravio i protiv Džumhura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom setu egal je trajao do rezultata 4:4. Tada Austrijanac hrvatskog podrijetla uzima dva gema u nizu i sa 6:4 uzima prvi set.

Džumhur je bolje ušao u nastavak i odmah u prvom gemu uzeo servis Mišolića. Radost je kratko trajala jer je nakon prednosti Džumhura 3:1 Mišolić uzeo pet gemova u nizu i sa 6:3 postao treći kvalifikant koji je pronašao mjesto u glavnom ždrijebu.

O posljednjem tenisaču koji će uspješno odraditi kvalifikacije odlučivali su Cobolli i Kolar na terenu broj 1.

U meč je bolje ušao Cobolli koji prvi oduzima servis protivniku i bježi na 3:1. Talijan tu prednost nije ispuštao do kraja seta kojeg je osvojio sa 6:4.

Nastavio je Talijan s dobrom igrom i u drugom setu. Brzo je s dva breaka pobjegao na 5:1 i povratka za Kolara više nije bilo. Cobolli je na kraju sa 6:2 prošao u glavni ždrijeb.

Komentari

Povezano