Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mitrović nastavio golgeterski niz i porazio Slavena Bilića

U 12. kolu Saudi Pro League Al-Fateh našeg trenera Slavena Bilića dočekao je trenutno vodeću i neporaženu momčad lige Al-Hilal. Al-Fateh je prije odigravanja utakmice bio četvrta momčad prvenstva sa samo dva boda manje od drugoplasiranog Al-Nassra, odnosno šest manje od svog današnjeg protivnika.

Al-Fateh je imao blagu terensku incijativu, no gosti su bili opasnija momčad. Već u 5. minuti stigli su do vodstva kada je kazneni udarac realizirao Aleksandar Mitrović – u odsutstvu ozlijeđenog Neymara prva ofenzivna violina ekipe. Bio je to Mitroviću peti uzastopni klupski nastup u kojem je zabio pogodak, pritom postigavši ukupno osam pogodaka! Stigao je tako do ukupno devet pogodaka, te mu prvi strijelac lige Cristiano Ronaldo bježi za dva gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sudačkoj nadoknadi, točnije 93. minuti susreta, džoker s klupe Nasser Al Dawsari dodao je drugi pogodak i upisao konačnih 0:2 za gostujuću momčad.

Bilo je to dovoljno za pobjedu i nastavak izuzetno pozitivnog niza ligaškog lidera. Al-Hilal je tako opet pobjegao svojim najbližim pratiteljima te upisao 10. pobjedu u 12 ligaških utakmica. Al-Fatehu je ovo treći poraz, koji će pak omogućiti njihovim pratiteljima, Al-Ahliju i Al-Ittihadu da ih prestignu ukoliko upišu pobjede.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano