Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mlada hrvatska tenisačica osvojila treću ITF titulu sezone i još uvijek ne zna za poraz

Hrvatska tenisačica Lucija Ćirić-Bagarić nastavila je svoj nevjerojatni niz koji traje od početka sezone. 20-godišnja Dubrovkinja je danas ostvarila 18. pobjedu u isto toliko odigranih mečeva te je došla do svoje treće ITF titule ove sezone.

20-godišnjakinja je u današnjem finalu ITF turnira u Hammametu odigrala tek tri gema pa je na terenu provela svega devet minuta jer joj je, kod vodstva od 2:1, meč predala Britanka Francesca Jones. Lucija je tako do naslova u Tunisu došla bez ijednog izgubljenog seta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luciji će tek sutra biti pribrojani bodovi osvojeni prošlog tjedna zbog kojih će doći do najboljeg plasmana u karijeri (WTA – 231.), dok će nakon novih 35 bodova osvojenih ovog tjedna, dodatno napredovati pa će prvog ponedjeljka u ožujku napredovati na otprilike 215. poziciju, ovisno o nastupima ostalih tenisačica.

Za Ćirić-Bagarić je ovo ukupno sedma profesionalna titula s time da joj je ovo tek treća profesionalna sezona. Naglasimo još jednom da je Lucija ove sezone 18 puta izlazila na teren te je svaki put slavila, a jedino ju je ozljeda prije polufinala ITF turnira u Monastiru zaustavila jer je prije početka susreta predala meč predstavnici Andore, Victoriji Jimenez Kasintsevoj.

Komentari

Povezano