Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mlada zvijezda Dinama odlazi u Serie A

Nakon sjajno odrađene sezone u kojoj se u potpunosti afirmirao u prvoj momčadi Dinama te završio na pretpozivu izbornika Zlatka Dalića, Petar Sučić bi mogao napustiti Maksimir.

Naime, za mladog Sučića je zainteresiran novopečeni talijanski prvoligaš Como. Oni su za njegove usluge spremni ponuditi deset milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sučić je nakon odrađene posudbe u Zrinjskom, protekle sezone bio standardni prvotimac Dinama. Skupio je 43 nastupa u kojima je zabio dva gola i dodao dvije asistencije. Zabio je gol u finalu Kupa protiv Rijeke i tako poveo Dinamo prema duploj kruni.

Tijekom sezone je odlučio da na reprezentativnom frontu želi predstavljati Hrvatsku, a ne Bosnu i Hercegovinu. Odlične predstave nagrađene su pretpozivom izbornika.

Uspjeh Coma stigao je i na krilima ulaganja bivših poznatih igrača, tako je bivši engleski reprezentativac Dennis Wise u tom klubu u ulozi izvršnog predsjednika dok je legendarni francuski napadač Thierry Henry član uprave i jedan od investirora u klub.  Uz to, s klupe ih vodi legendarni Cesc Fabregas. Španjolac još nema trenersku licencu pa službeno nije trener, ali je u praksi glavni trener momčadi. 

Komentari

Povezano