Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mladen Bartolović teško bolestan, vinkovački Ultrasi organiziraju akciju pomoći

U Vinkovcima se ove subote, na igralištu Kanovci, održava malonogometni turnir za Mladena Bartolovića, teško bolesnu HNL ikonu koja odlazi na liječenje u Njemačku.

Program počinje u 11 sati, svaka ekipa za kotizaciju daje dobrovoljni prilog, a osim turnira će biti organizirana aukcija dresa i revijalna utakmica između ikona Cibalije i navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bez obzira tko si, što si i za koga navijaš, dođi u subotu i pomozi Bartolu. Ako tko zaslužuje našu pomoć i ljubav, on zaslužuje”, poručuje navijačka skupina Ultras Vinkovci.

Sav prihod od turnira namijenjen je za liječenje Bartolovića, bivšeg igrača Dinama, Hajduka i Cibalije, kojemu je prije tri godine dijagnosticirana teška bolest.

Za vinkovački je sastav odigrao 255 utakmicu te zabio 58 golova. Najbolji je strijelac Cibalije u SHNL-u. Za Hajduk je nastupio u 80 utakmica te zabio 16 golova uz 12 asistencija. Nakon igračke karijere kratko je radio u Cibaliji kao trener, a nakon toga je ostao u klubu kao skaut.

Također, navijači su napisali da pomoći mogu i svi koji to žele, a nisu u mogućnosti prisustvovati na turniru. To mogu učiniti direktnom donacijom na račun:

Mladen Bartolović HR3323400093219491521 PBZ BANKA

Komentari

Povezano