Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mladi Hajdukov stoper briljirao je protiv Dinama. To potvrđuju i brojke

Hajduk je u derbiju šestog kola SuperSport HNL-a pobijedio Dinamo na Maksimiru 1:0. Strijelac jedinog gola bio je Marko Livaja u 70. minuti susreta, dok se u ulozi asistenta našao Dominik Prpić. Mladi Hajdukov stoper tako je okrunio briljantnu predstavu u svim segmentima igre.

Prpić je utakmicu započeo na mjestu lijevog stopera, u paru s Filipom Uremovićem, a kroz utakmicu je uputio 27 točnih dodavanja uz 87 posto uspješnosti i tome dodao dva ključna dodavanja. U obrambenom dijelu je imao čak deset otklonjenih opasnosti, a više od toga su imala samo još dva igrača ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oba dolaze iz Šibenika, pa su tako Roberto Punčec s 11 i Agyemang Morrison s 15 skupa imali čak 26 otklonjenih opasnosti u pobjedi protiv Osijeka u prvom kolu. Osim toga, Prpić je bio stopostotan u duelima gdje ih je osvojio 4/4, svega pet puta je izgubio posjed, a tome je dodao po jednu oduzetu loptu i presijecanje.

Možemo slobodno reći kako je 20-godišnji Prpić bio igrač utakmice, a bit će zanimljivo hoće li zadržati svoje mjesto u početnom sastavu, s obzirom da na klupi svoju priliku čeka Zvonimir Šarlija

Komentari

Povezano