Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mladi Hrvati do vrijedne pobjede

U-19 reprezentacija Hrvatske je jučerašnjom pobjedom protiv Slovenije praktički osigurala četvrtfinale Svjetskog prvenstva koje se igra upravo u Hrvatskoj.

Obje momčadi su na početku igrale u velikome grču s puno tehničkih grešaka te nakon deset minuta rezultat bio 3:2 za Sloveniju. Hrvatska je igrala vrlo dobro obranu koja je izgledala kao duboka 5-1 zona, a u pojedinim momentima i na 3-2-1 zonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlično je Molc prekidao slovenske vanjske igrače s konstantnim prekršajima. U 22. i 25. minuti Hrvatska je zaradila dva crvena kartona, a riječ je o igračima koji su nosili prvo poluvrijeme Hrvatsku u napadačkome dijelu. Čaprić je postigao 4 pogotka, a Jurić 2.

Poluvrijeme je završilo 13:11 u korist hrvatske reprezentacije. Drugo poluvrijeme je odlično odradio Tonći Ivanišević. Zamijenio je Čaprića na vrhunskoj razini te je i zasluženo zaradio titulu najkorisnijeg igrača utakmice.

Sve svoje pogotke postigao je u 2. poluvremenu. Prva 3 gola Hrvatske u 2. poluvremenu su bila njegova , te obranama sigurnog Tina Hercega Hrvatska prvi puta odlazi na +4 u 42. minuti. Do kraja utakmice je Hrvatska povećavala svoju prednost i mirno privela utakmicu kraju. Konačni rezultat utakmice bio je 32:25 za hrvatsku reprezentaciju

Komentari

Povezano