Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mladi hrvatski tenisač bilježi sjajne rezultate

Nova teniska nada iz Splita rođena 5.8.2005. Dino Prižmić zadnjih desetak dana igra odlično te je ušao u četvrtfinale Challengera u Zadru. Dino je prošli tjedan osvojio ITF u Poreču gdje je opravdao status prvog nositelja. Dino je nakon toga dobio pozivnicu za Challenger u Zadru gdje je nastavio odličnu formu.

Prvo je u dva uvjerljiva seta izbacio predstavnika BIH Mirzu Bašića, a onda je u dva seta izbacio drugog nositelja, 153. na ATP ljestvici Slovaka Jozefa Kovalíka. Prižmića u četvrtfinalu čeka Francuz Arthur Cazaux koji je izbacio Duju Ajdukovića u prethodnoj rundi. Mladi Francuz je isto pokazao dobru igru u Zadru, ali Dino definitivno ima šanse i u tom meču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prižmić si je nastupima u protekla dva tjedna osigurao veliki napredak na ATP ljestvici. Još prošli tjedan si je osigurao status najbolje rangiranog igrača mlađeg od 18 godina, a s ovotjednim rezultatima uslijedio je i novi skok od minimalno 18 mjesta. Točnije, Dino će u najgorem slučaju od idućeg tjedna biti 363. igrač svijeta, a s još nekoliko pobjeda može ući i u TOP 300.

Komentari

Povezano