Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mladi rukometaši bez finala

U utakmici polufinala Svjetskog u-19 prvenstva u rukometu Hrvatska je od Španjolske poražena 37:29.

Obje ekipe su na početku igrale veoma oprezno. Igralo se gol za gol sve do  15. minute kada je Aleksandar Čaprić efektnim pogotkom povećao prednost Hrvatske na 8:5. No, Španjolska vraća u igru te u svega 4 minute okreće za minimalnu prednost na svojoj strani. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolci su preuzeli inicijativu i postavili svoj ritam i način igre za kojeg Hrvatska nije imala rješenja. Na kraju prvog dijela Španjolska je imala prednost 13:10.

Hrvatska je djelovala bezidejno u napadu te su reprezentativci Španjolske s lakoćom utakmicu priveli kraju. U jednom trenu je bilo i deset razlike za mlade Španjolce. Pokušao je izbornik Ivanković rotirati, no nije bilo nikakvih značajnijih promjena. Kod Hrvatske su najbolji pojedinci bili vratar Tin Herceg s 11 obrana te Petar Krupić s 9 pogodaka. Hrvatsku u borbi za brončano odličje čeka reprezentacija Egipta.

Hrvatska je s Egiptom igrala dva prijateljska susreta uoči Svjetskog prvenstva. U prvom je slavila 30:24, a u drugom poražena 18:21. Susret je zakazan za sutra u 18 sati u Areni Varaždin.

Komentari

Povezano