Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Modrić asistent u sigurnom slavlju Reala kod Cádiza

Na gostovanju u Andaluziji kod Cádiza, Real Madrid je nastavio bilježiti pobjede. Nakon što je u prošlom kolu pala Valencia, danas su svladali Cádiz. Sigurnom predstavom došli su do 3:0 pobjede. Naš Luka Modrić odigrao je 70 minuta te je asistirao za drugi pogodak.

Madriđani su poveli u 14. minuti. Rodrygo je napravio nered u obrani domaćina i s ruba kaznenog prostora odmjerenim udarcem svladao Jeremiasa Ledesmu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četiri minute kasnije odličnu priliku za udvostručenje vodstva propustio je Jude Bellingham. Englez je iz odlične pozicije loše zahvatio loptu koja je otišla daleko od gola.

Najbliže golu Cádiz je došao u 39. minuti. Tada je sjajan dalekometni pokušaj Rogera Martíja još bolje obranio Andriy Lunin. Tako se na predah otišlo s minimalnim vodstvom Kraljevskog kluba.

Riješenje pobjednika došlo je u drugom dijelu. U 64. minuti Modrić je vratio povratnu loptu za Rodryga koji zabija svoj drugi gol na utakmici.

Deset minuta kasnije Real dolazi do trećeg gola. Rodrygo je ovoga puta bio u ulozi asistenta, dok se u strijelce upisao Jude Bellingham. Englezu je ovo deseti gol ove sezone.

Real se tako, barem privremeno, odvojio od Girone na prvom mjestu. Real sada čeka susret Lige prvaka protiv Napolija, dok će Cádiz na gostovanje kod Mallorce.

Komentari

Povezano