Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Modrić o Perišiću na desnom beku: “Nema iznenađenja, zna se tko je Perija”

Hrvatska je u subotu na Maksmimiru svladala Škotsku rezultatom 2:1. Gosti su prvi poveli te Vatreni nisu bili uvjerljivi na početku susreta, ali na kraju su ostvarili preokret. Škoti su izjednačili u posljednjim trenucima susreta, ali njihov pogodak je poništio VAR zbog zaleža te je Hrvatska upisala drugu pobjedu u novom izdanju Lige nacija.

Nakon utakmice je s medijima razgovarao kapetan Luka Modrić. Dotaknuo se Ivana Perišića koji je asistirao prvi pogodak te je odigrao vrlo dobro na poziciji desnog boka koju je rijetko igrao u karijeri:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema iznenađenja, zna se tko je Perija i što je donio ovoj reprezentaciji. Sad je zadnje dvije utakmice igrao u PSV-u na toj poziciji, na kojoj ga nismo naviknuli gledati, no mislim da je danas odradio dosta dobro, asistirao za prvi gol i stalno bio opasan. Jedan na jedan nam je donosio dosta toga, nisan mi sumnjao da će odigrati tako.

Luka Modrić

Nakon toga se dotaknuo Igora Matanovića i Andreja Kramarića. Oba napadača su startali te postigli pogodak protiv Škotske:

Imamo dosta opcija i raznovrsnosti u napadu. Drago mi je zbog Matanovića da je zabio, prošle utakmice je imao dosta šansi, a danas je konačno zabio. Krama je uvijek tu, šulja se, uvijek je na pravom mjestu i svaka mu čast na tome. Kada zaigra u Poljskoj, čestitat ću mu na jubileju od sto utakmica

Luka Modrić
Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano