Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Modrić postao prvi kapetan Real Madrida

Nakon što je jučer produžio ugovor s Real Madridom, Luka Modrić je sada službeno dobio još jedno priznanje. Nacho Fernández napustio je klub, a samim time je Modrić postao prvi Realov kapetan.

Madridski klub ima jasnu hijerarhiju tko je koji u redoslijedu kapetana, a do sada je Nacho bio prvi izbor. Njegovim odlaskom ta čast je pripala Modriću koji je tako u svojoj 13. sezoni u Realu postao prvi kapetan kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika je to odgovornost. Kad vidite tko je sve bio kapetan Reala kroz povijest, znate da je to nešto posebno i predivno. Jako sam sretan jer ću moći predstavljati Real kao kapetan. Nikad nisam mogao zamisliti da ću biti tu gdje sam danas. Dobra genetika odigrala je veliku ulogu.

Drugi, mlađi igrači tjeraju me svaki dan da budem bolji i spremniji. Ne možete se opustiti. Treniram i izvan kluba, brinem o sebi i činim sve da bih održao visoku razinu spremnosti u svojoj dobi. Spreman sam na ono što me čeka.

Luka Modrić

S obzirom na njegovih 38 godina, ne očekuje se kako će Modrić imati značajnu minutažu. Prošle sezone je uglavnom ulazio s klupe zadnjih pola sata, a sada se očekuje kako bi se taj doprinos na terenu mogao još dodatno smanjiti.

Komentari

Povezano