Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Modrić ušao s klupe i postigao gol za pobjedu protiv Seville

Nakon remija u prošlom kolu na gostovanju kod Rayo Vallecana, momčad Carla Ancelottija dočekala je Sevillu na Santiago Bernabeu. Real Madrid je pogotkom Luke Modrića slavio s minimalnih 1:0 i napravio veliki korak prema naslovu. Prije početka utakmice, Real Madrid je na teren doveo MMA borca Iliju Topuriu koji je prošli tjedan postao UFC prvak u perolakoj kategoriji.

Već u 10. minuti poveo je domaćin. Lucas Vazquez pogodio je za 1:0, no nakon duge VAR provjere pogodak je poništen zbog prekršaja. U nastavku prvog dijela nismo vidjeli puno zbivanja, jedina prava opasnost stigla je na samom isticaju poluvremena. Udarac Federica Valverdea izvana odličnom obranom zaustavio je Orjan Nyland.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku susreta, Real je taj koji prvi prijeti. Jedna povratna lopta stigla je do Valverdea, koji iz dobre situacije pogađa vratnicu. Samo tri minute kasnije, točnije u 52. odlična prilika za goste. Issac Romero ostao je nečuvan u šesnaestercu domaćina i pucao, ali je Andriy Lunin odlično to zaustavio nogom.

Nakon te prigode Seville, na terenu je postojao samo Real. U dobrim situacijama našli su se Rodrygo i Vinicius Junior, ali dobri vratar Nyland i nepreciznost spriječili su vodeći pogodak Reala. U 75. minuti na teren ulazi Luka Modrić umjesto Nacha. Kapetan hrvatske reprezentacije, samo šest minuta nakon ulaska u igru rješava susret svojim pogotkom.

Modrić se lijepim lažnjakom oslobodio čuvara te prekrasnog pogodio od vratnice s ruba kaznenog prostora za erupciju cijelog stadiona. Modriću je to ujedno drugi ovosezonski pogodak, a ima i četiri asistencije.

Real je susret mirno priveo kraju i stigao do važne pobjede u borbi za naslov koji mu je sve bliže. Trenutno su prvoplasirani s 65 bodova, 8 više od Barcelone i 9 od Girone koja ima utakmicu manje. Sevilla se nalazi na 15. mjestu prvenstvene ljestvice s 24 osvojena boda.

Komentari

Povezano