Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Monaco u trileru s pet golova svladao Marseille

Nakon što je ranije danas PSG kiksao kod Clermonta, derbi dana u francuskoj Ligue 1 odigrali su Monaco i Marseille. U utakmici u kojoj je u 23. minuti na semaforu stajalo 2:2, na kraju je Monaco došao do 3:2 pobjede i, barem privremeno, zasjeo na vrh tablice.

Utakmica nije mogla imati luđi početak. Već u prvom napadu goste iz Marseillea je u vodstvo doveo Iliman Ndiaye. U osmoj minuti za Monaco je izjednačio Maghnes Akliouche.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzbuđenjima tu nije bio kraj jer je u 18. minuti Samuel Gigot ponovno doveo Marseille u vodstvo. No, samo pet minuta kasnije Folarin Balogun je još jednom vratio Monaco u igru. Nakon toga su se stvari na terenu malo smirile te se s tim rezultatom otišlo na predah.

Odmah na početku nastavka Monaco zabija pobjednički gol. Na asistenciju Baloguna u 52. minuti svoj drugi gol na utakmici postigao je Akliouche.

Marseille je nakon toga imao nešto više lopte u nogama, no nisu to uspjeli pretvoriti u prilike. Ostalo je tako 3:2 za Monaco koji je upisao važnu pobjedu. Gennaro Gattuso pak, nije uspio doći do bodova u debiju na klupi Marseillea.

Komentari

Povezano