Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Mourinho se nada da će City izgubiti suđenje: “Onda će mi isplatiti bonus!”

U tijeku je sudski proces u kojem je Premier liga optužila Manchester City na kršenje 115 financijskih pravila. Presuda bi se trebala znati do kraja ove godine, a kakva god da ona bude, imat će ogroman utjecaj na nogomet.

Upravo je navedeno suđenje jedna od glavnih tema nogometnog svijeta, a sada je to i na sebi svojstven način prokomentirao José Mourinho:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što znate, osvojili smo (Manchester United) Europsku ligu, završili smo na drugom mjestu u Premier ligi. Mislim da još uvijek imamo šanse osvojiti tu ligu ako kazne Man City. I onda mi moraju isplatiti bonus i dati mi novac!

Jose Mourinho

Podsjećamo, osebujni je Portugalac svojedobno bio trener Manchester Uniteda i s njim osvojio Europsku ligu. Sezone 2017/18 United je završio drugi na tablici, a City je bio prvak. Iako je Mourinhova momčad imala 81 bod, a Guardiolina rekordnih 100, u hipotetskom slučaju drakonskog kažnjavanja Cityja, Unitedu bi pripala titula.

Dakle, The Special One je iskoristio situaciju da se na šaljiv način osvrne na dane u Unitedu koje je mnogo puta predstavio kao svoj najveći trenerski uspjeh zbog nadmašenih očekivanja.

Komentari

Povezano