Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Muani osigurao pobjedu Francuske protiv Belgije, Njemačka svladala Nizozemsku

Reprezentativna pauza nam je donila susret između Belgije i Francuske u sklopu druge grupe Lige A, a Njemačka i Nizozemska su odmjerili snage u trećoj grupi iste jakosne skupine.

Francuzi su na Stade Roi Baudouin slavili rezultatom 2:1. U 22. minuti Belgija je došla do kaznenog udarca, no Youri Tielemans nije realizirao penal. Ipak, u 35. minuti, Randal Kolo Muani je realizirao jedanaesterac. U trećoj minuti sduačke nadoknade došlo je do izjednačenja rezultata. Timothy Castagne je asistirao, a Loïs Openda zabio te je rezultat na poluvremenu bio 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lucas Digne je asistirao drugi pogodak Muanija u 62. minuti i Francuska je opet povela. U 76. Aurélien Tchouaméni je zaradio drugi žuti i isključen je iz igre, ali Francuzi su izdržali do kraja te slavili 2:1.

Standings provided by Sofascore

Na Allianz Areni smo pak imali manje pogodaka nego u Belgiji. Njemačka je protiv Nizozemske slavila rezultatom 1:0. U drugoj minuti Serge Gnabry je asistirao, a Jamie Leweling zabio, no Slavko Vinčić je poništio pogodak zbog zaleđa uz pomoć VAR tehnologije. 62 minute poslije je Lewaling došao do svog prvog gola u dresu Njemačke, a asistirao mu je Nico Schlotterbeck.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano