Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
VijestiZanimljivosti

Mudryk nezadovoljnom navijaču: “Dođi zaigrati protiv mene, kladimo se u 10.000 funti”

Nije neka vijest da Chelseaju već nekoliko sezona ide loše, posebice u odnosu na količinu ulaganja, a jedan od igrača koji je najviše na tapetu je ukrajinski krilni napadač Mykhailo Mudryk.

Čovjek koji je za 70 miljuna eura postao najskuplji Ukrajinac u povijesti kad ga je Chelsea doveo u svoje redove prije nešto više od godine dana ne igra ni blizu u odnosu na očekivanja, a u dresu Plavaca je u 42 utakmice upisao 4 pogotka i 5 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije redoviti starter, pa je s klupe ušao u visokim porazima protiv Liverpoola i Wolvesa, a usprkos asistenciji protiv Wolvesa, neki navijači su ogorčeni njegovim nastupima, što su odlučili i artikulirati porukama na Instagramu.

Tako mu je jedan pratitelj odlučio poslati poruku i pomalo neprikladnog sadržaja, pitajući ga “Koji se k**** događa s tobom? Jesi li zaboravio igrati nogomet? To nije dovoljno dobro, nešto se mora promijeniti, treniraj individualno. S tobom na terenu imamo igrača manje“.

Mudryka je to isprovociralo dovoljno da mu odgovori pozivom na susret 1 na 1 za 10.000 funti, na što je pratitelj reagirao rekavši mu kako će mu on osobno dati novac svaki puta kada postigne pogodak za Chelsea. Na kraju je dodao kako je navijač Chelseaja i kako igrač jednostavno treba dati više, na što je Mudryk postavio novo pitanje “Jesi li dobar nogometaš?”.

Cijelu interakciju možete pogledati niže:

Chelsea u srijedu 7. veljače igra u gostima protiv Aston Ville, dok je idući tjedan očekuje prvenstveno gostovanje kod Crystal Palacea, pa bi trebali saznati je li Mudryka ova debata dodatno motivirala ili ne.

Komentari

Povezano