Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Murray upisao pobjedu u svom 1000. meču

Drugi je tjedan travnate sezone, a to znači i turnire u Londonu i Halleu za muškarce. Andy Murray, kao i inače, igra ATP 500 turnir u Queen’s Clubu. Tamo je u prvom kolu za protivnika imao Alexeija Popyrina te je Australca svladao s 2-1 u setovima.

U prvom setu Britanac je svoje servise držao lagano dok je imao blage prijetnje na Australčevom početnom udarcu. Prvi i jedini break u setu viđen je kod rezultata 4:3 za Murraya. Nakon toga iskusni Britanac je sigurno odservirao za osvajanje prve dionice igre sa 6:3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom je rano izgubio svoj početni udarac, a do kraja seta Popyrin nije imao problema na servisu te je sa 6:3 odveo meč u treći set. Istim rezultatom završen je i treći set. Murray je do breaka došao u drugom gemu seta, a do kraja meča jednom je samo izvukao 0-30 te je na kraju upisao pobjedu 6:3, 3:6, 6:3.

Murrayu je ovo bio tisućiti meč u karijeri čime je postao tek peti aktivni tenisač s tim uspjehom. Osim Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, taj uspjeh ostvarili su i Richard Gasquet te Fernando Verdasco koji službeno još nije završio svoju karijeru. Britancu je ovo bila 739. pobjeda, a svoju 740. tražit će protiv još jednog Australca, Jordana Thompsona.

Komentari

Povezano