Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Musetti, Sonego i Lajović prošli u četvrtfinale Umaga

Nakon što je Matej Dodig poražen na glavnom terenu ATP Umaga, na zemljano igralište su izašli Lorenzo Musetti i Marco Trungelliti. Nakon što je neočekivano loše ušao u susret i izgubio gem na svom servisu, Musetti je pokazao zašto je jedan od favorita na turniru te je slavio 6:4, 6:3.

Paralaleno su odigrana i dva susreta na Studenac Areni. Prvo su na teren izašli Lorenzo Sonego i Alexandre Muller. Prvi set je skoro otišao na stranu Mullera koji je imao dvije set lopte, Sonego se ponovno snašao i upisao 7:5 pobjedu u prvom setu. Drugi set je Sonego bio puno uvjerljiviji; slavio je rezultatom 6:1 te ušao u četvrtfinale gdje ga čeka Francisco Cerundolo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga su igrali Dušan Lajović i Flavio Cobolli koji je prekinuo niz pobjeda talijanskih tenisača. Ovo je bio jako izjednačen meč, a Lajović je u prvom setu na kraju slavio 7:6.

U drugom setu je Lajović kod 5:4 imao servis gem za pobjedu, ali Cobolli je uspio uzvratiti breakom. Nakon toga oba tenisača gube gem na svom servisu te je drugi set odlučen tie-breakom. U njemu je na kraju slavio Lajović koji je na kraju slavio 2-0 u setovima te u četvrtfinalu igra protiv Musettija.

Komentari

Povezano