Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Nadigrani Juve slavio u Firenzi

Iako je tokom čitavog susreta Fiorentina bila bolji takmac, momčad koja je držala posjed i stvarala prigode, Juventus se iz Firenze vraća kući s tri boda na kontu, slavivši kod Viola s 1:0. Fiorentina je tako upisala treći uzastopni prvenstveni poraz, dok momčad iz Torina za isti ne zna već šest kola.

Jedini pogodak na utakmici pao je u 10. minuti. Juventus je krenuo u izgradnju napada s vlastitih 20 metara, te su u brzoj akciji u kojoj je sudjelovalo čak sedmero gostujućih nogometaša za 18 sekundi pospremili loptu u mrežu. Loptu je na peterac domaćina poslao Filip Kostić, a Fabio Miretti postigao svoj prvi pogodak za seniorsku momčad Stare Dame.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ni 68% posjeda te 25 udaraca prema golu, od čega četiri u okvir vrata Juventusa, nisu bila dovoljna da Fiorentina iz ovog susreta izvuče više od časnog poraza. Juventus je pak s druge strane svega četiri puta opalio po golu Pietra Terracciana, ali jedna brza akcija s kojom su izbacili gotovo čitavu momčad Fiorentine bila je dovoljna za slavlje Bianconera.

Ovom pobjedom Juventus nastavlja puhati za vratom Interu, koji mu na vrhu ljestvice Serie A bježi za dva boda, dok Fiorentina, kod koje u igru nije ulazio Josip Brekalo, ostaje osma sa 17 bodova na kontu.

Komentari

Povezano