Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Nagrade Ofenzive za sezonu 22/23: Ligue 1

Nakon La Lige, Bundeslige i Serie A, vrijeme je da odemo do Francuske. PSG je osvojio naslov i nastavio domniriati domaćim prvenstvom te su neki od članova pariške momčadi dominirali i u nagradama. Ovo je izbor tima Ofenzive:

Igrač sezone: Kylian Mbappé – Mbappé je proglašen najboljim igračem sezone, ali utrka je bila neizvjesna do samoga kraja. Francuski napadač je imao samo jedan glas više od Lionela Messija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi igrač sezone: Enzo Le Fée – vezni igrač Lorienta je dobio većinu glasova u ovoj kategoriji. Osim za mladog Francuza, glasalo se i za Folriana Baloguna.

Najbolji transfer: Loïs Openda – Belgijski napadač je ove sezone briljirao u Ligue 1 te se pokazao kao pravi pogodak za Lens. Openda je prikupio sve glasove te je jednoglasno proglašen najboljim transferom sezone.

Najgori transfer: Takumi Minamino – Kupovina veznjaka Liverpoola se nije pretjerano isplatila za Monaco. Minaminu je puhao za vratom PSG-ov Carlos Soler koji je imao samo jedan glas manje.

Najbolji trener: Franck Haise – Lens je bio apsolutni hit ove sezone u Ligue 1 te će na jesen igrati grupnu fazu Lige Prvaka. Najveće zasluge za to ima trener Franck Haise koji je pokupio skoro sve glasove. Jedna glas dobio je Cristophe Urios.

Gol sezone: Eudes Ahoulou protiv Marseillea – imao je konkurenciju u Messiju i Tolissu, međutim, igrač Strasbourga je dobio najviše glasova.

Gol sezone u Ligue 1

Momčad sezone: Pau Lopez – Tagliafico, Dante, Marquinhos, Frankowski – Fofana, Le Fée, van den Boomen – Mbappé, Lacazette – Messi

Komentari

Povezano