Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Nagrade Ofenzive za sezonu 22/23: Premier liga

Nakon što smo podijelili nagrade za četiri „Lige petice“, došlo je vrijeme za Premier ligu. Najpopularnija liga na svijetu je imala najveći interes u našoj redakciji te je u ovome glasanju sudjelovalo najviše ljudi. Ovo je konačni izbor tima Ofenzive:

Igrač sezone: Erling Haaland – Najbolji strijelac lige je poskidao brojne rekorde ove sezone te je jednoglasnom odlukom zasluženo osvojio ovu nagradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi igrač sezone: Erling Haaland – Tako mlad, a tako dobar. 22-godišnji Norvežanin je jednoglasno osvojio nagradu za igrača sezone te je stoga logično da je isti učinak imao i u ovoj kategoriji.

Najbolji transfer: Erling Haaland –  Hat-trick napadača Manchester Cityja je kompletiran. Manchester City je platio Borussiji Dortmund 60M eura za njegove usluge. Unatoč visokoj plaći, Haaland se pokazao vrijedan svakog novčića kojeg je ovogodišnji prvak uložio u njega. U ovoj kategoriji su glasove još dobili Gabriel Jesus, Andreas Pereira, Nick Pope, Sven Botman i Pervis Estupiñán.

Najgori transfer: Wesley Fofana – Fofana je došao iz Leicestera za 80M eura te njegovi nastupi nisu opravdali tolike novce uložene u njega. Glasove su još dobili Fofanin suigrač Mihajlo Mudrik i Richarlison.

Najbolji trener: Roberto De Zerbi – Talijan je nasljedio Grahama Pottera na klupi Brightona te imao briljantnu sezonu u kojoj su “Galebovi” osigurali plasman u Europa ligu. Glasove su u ovoj kategoriji još dobili Eddie Howe, Mikel Arteta te Gary O’ Neil.

Gol sezone: Tielemans protiv Wolvesa – Već sada bivši igrač Leicestera je prikupio najviše glasova u ovoj kategoriji. Njegova “bomba” iz voleja je bila prvi pogodak na utakmici u kojoj je Leicester pobijedio 4-0.

Tielemans je zabio najbolji gol u sezoni 22./23.

Momčad sezone: Alisson – Estupiňan, Botman, Dias, Trippier – De Bruyne, Rodri, Odegaard – Kane, Haaland, Saka

Komentari

Povezano