Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
VijestiZanimljivosti

Najavljeno prvo Svjetsko prvenstvo u Football Manageru

Sports Interactive, tvrtka koja svojom igrom Football Manager već više od 20 godina utječe na popularizaciju nogometne taktike i menadžerstva u nogometu, dogovorila je partnerstvo koje će oduševiti brojnu populaciju fanova.

U razdoblju od 29. kolovoza do 1. rujna ove godine, u suradnji sa svjetskom krovnom nogometnom organizacijom FIFA, Sports Interactive održat će povijesno i prvo Svjetsko prvenstvo u Football Manageru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ovaj način digitalni i tradicionalni nogomet spojit će se u jedno i dati priliku mnogim najboljim svjetskim igračima ove igre da pokažu što znaju i umiju, uz nagradni fond od 100.000 američkih dolara. Prvo prvenstvo obuhvatit će odabrane nogometne saveze, a igrači su se mogli prijavljivati putem platforme fifa.gg.

Voditelj globalnog razvoja nogometa pri FIFI, legendarni Francuz Arsene Wenger postavljen je kao ambasador natjecanja, te je izjavio:

Radujem se što ću biti dio ovog novog pravca razvoja nogometa. Natjecanje će pokazati tko od igrača posjeduje duboko razumijevanje nogometne strategije i taktike, u igri u kojoj uspjeh zahtjeva više od samog poznavanja mehanike igre.

Nadodao je Wenger i sljedeće:

Svi u FIFA-i smo posvećeni razvijanju trenera i trenerskih tehnika koje za cilj imaju dati mogućnost razvoja svakom talentiranom igraču. Radujem se što ću moći vidjeti najbolje eSports trenere na djelu i što će oni dati svoj obol razvoju nogometne igre i nogometnih talenata.

Komentari

Povezano