Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
VijestiZanimljivosti

Najbizarniji transfer prijelaznog roka stiže nam iz druge portugalske lige

Nećete požaliti što ste kliknuli na ovaj naslov, jer u ovom se slučaju zaista radi o bizarnom transferu! Naime, Vilaverdense, portugalski drugoligaš koji se trenutno bori za opstanak u drugom razredu portugalskog nogometa, u svoje je redove nedavno potpisao opskurnog polu-celebrityja.

Radi se o Courtneyju Reumu, svijetu najpoznatiji kao šogor Paris Hilton. Vijest je već sama po sebi bizarna, ali onda dolazimo do činjenici da je Reum 45-godišnjak koji u životu nije zaigrao minute profesionalnog nogometa! Valja reći kako je Reum igrao nogomet za svoju fakultetsku momčad, no otada pa do danas bavio se investicijskim bankarstvom i sveobuhvatnim poduzetništvom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko mislite da se ovdje radi o klasičnom reklamnom triku, ni to ovdje nije slučaj jer Vilaverdense ne da transfer nije javno obznanio, već su na podatak o Reumovoj registraciji slučajno naišli detaljni pratitelji portugalskog klupskog nogometa!

Upućen je nakon toga upit čelništvu kluba koji je rekao kako se zaista ne radi o publicity stuntu, te da im je “igrača” preporučio njihov tim skauta, a godine nisu problem kod Reuma jer on “ima energiju 20-godišnjaka”. Hoće li i koliko Reum pomoći Vilaverdenseju, klubu koji se trenutno nalazi na predzadnjem mjestu Lige Portugal 2 sa samo 16 bodova iz 21 utakmice, ostaje nam za vidjeti u tekućim mjesecima.

I čisto da ne prođe bez generalija – čovjek igra napadača!

Komentari

Povezano