Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Najbolji igrač BiH Premijer lige prelazi u Rijeku

Poslije minimalnog gostujućeg poraza u HNL-u protiv Hajduka gdje je Rijekin napad bio u potpunosti jalov, klub je započeo potragu za novim centarforom i zamjenom za prodanog Matiju Friganu. Prema natpisima Germanijaka, na Rujevicu bi trebao stići Nemanja Bilbija.

Rijekin trener Sergej Jakirović odmah je najavio promjene u rosteru momčadi, baš kao i predsjednik kluba Damir Mišković koji se ipak nešto više fokusirao na odlaske. Svakako, Rijeka je našla prostor u budžetu i izgleda kako će se pojačati 32-godišnjim reprezentativcem Bosne i Hercegovine koji je u posljednje četiri sezone postigao čak 66 golova u 78 nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilbija i Jakirović surađivali su već ranije kada je potonji bio strateg Zrinjskog iz Mostara, trenutnog Bilbijinog poslodavca. Zajedno su osvojili naslov prvaka Bosne i Hercegovine kao vjerojatno najdominantniji sastav u recentnoj povijesti, dok je Bilbija od Jakirevićevog dolaska napravio najveći iskorak u karijeri i profilirao se kao najbolji igrač tamošnje lige.

Zrinjski u utorak igra protiv Slovana iz Bratislave gdje lovi zaostatak od 1:0 u nadi da postane prvi bosanskohercegovački predstavnik koji se kvalificirao za skupine europskih natjecanja. Bilbija se inače muči s lakšom ozljedom, no trebao bi biti na raspolaganju za uzvratnu utakmicu.

Nemanja i dalje ima problem s rebrom, ali sada je u boljem stanju nego je bio tada”, objasnio je trener Mostaraca Krunoslav Rendulić.

Komentari

Povezano